Szolgáltatások

Szolgáltatásainkkal szinte a teljes mobiltelefon üzletágat lefedjük, több témakörben pedig ennek határain túl is segítséget tudunk nyújtani ügyfeleinknek. Garanciális javításoknál az APPLE, HUAWEI, EVOLVEO, CAT készülékeket közvetlenül tudjuk a központi szervizek felé továbbítani, így rengeteg időt megspórolunk ügyfeleinknek. Szombathelyen a Thököly utca 32-ben GARANCIÁLIS és azon túli SAMSUNG KÉSZÜLÉKEKET TUDUNK JAVÍTANI. Garanciaidőn túli telefonokat is javítunk – márkától és típustól függetlenül a Hollán Ernő utca 7-ben. Szervizünk meghibásodott táblagépeket és GPS-eket is vállal.

A fizikai sérüléseket, meghibásodásokat professzionális gépekkel, gyakorlott szakemberekkel javítjuk. Eszköztárunkban a forrasztógépen, mikroszkópon, hőlégfúvón, alulmelegítőn keresztül minden szükséges segédeszköz megtalálható. A nem fizikai hibákat hivatalos, a gyártótól kapott programokkal tudjuk helyreállítani.

A szerviz részleg mellett új készülékeket is forgalmazunk. Ezeket kártyafüggetlenül, általában két éves, hivatalos gyári garanciával. A telefonok kötelező tartozékai mellett – mint az akkumulátor – sok egyéb kiegészítővel is rendelkezünk. Üzletünkben remek minőségű tokok, védőburkolatok, fóliák várják leendő tulajdonosaikat. Autós tartozékaink pedig már nem egy járművel érkező ügyfelünk figyelmét felkeltették.