Munkatársaink

Gál Tamás

 

Gál Tamás vagyok, már több mint hét éve dolgozom a Hollán Ernő utcai boltunkban. Technikusként kezdtem a pályát, a legegyszerűbb szerelésektől jutottam el a legkomplikáltabb feladatok megoldásáig. Pályám során többször részt vettem értékesítési és szerviztréningeken Budapesten. Ennek hála immáron négy éve minősített, okleveles szakemberként vezetem a hozzánk beérkező készülékek javítását. Emellett törekszem arra, hogy kitűnő partnerkapcsolatokat alakítsak ki mind az ügyfeleinkkel, mind a beszállítóinkkal. Utóbbinak hála gyakran soron kívüli kiszolgálással kapjuk meg a szükséges alkatrészeket, így a máshol megszokott több hetes procedúrát általában pár napra tudjuk redukálni – ügyfeleink nagy-nagy örömére.

                 

Gál Zoltán

 

Gál Zoltánnak hívnak és elsődlegesen a Mobilszombathely értékesítési feladatait látom el. Nagyrészt én találkozom a beérkező ügyfeleinkkel, s már több mint négy éve törekszem a maximálisan személyre szabott kiszolgálásra. Ha bármilyen tartozékot, kiegészítőt szeretnél vásárolni a készülékedhez, keress engem bátran!

 

13295234_1098152170247029_1371349034_n

Kozma Róbert vagyok, a Hollán Ernő utcai üzletünk szervizvezetője. Korábban évekig multinacionális környezetben tanultam, s végeztem a készülékek javítását, illetve javításuk koordinálását. Itt megszoktam a minőségi és gyors munka követelményét, melyet sikerrel átültettem az itteni metódusokba is. Több, mint egy éve végzem a legkifinomultabb forrasztásokat, s ellenőrzöm a tőlünk kikerülő munkákat, ergo a kollégák munkáját is. Okleveles szerviztechnikusként arra törekszem, hogy a menthetetlennek tűnő darabokat is javítva adjuk vissza ügyfeleinknek!

 

WP_20160527_10_21_42_Rich

 

 

 

Szalai József vagyok és szintén a Hollán Ernő utcai üzletünkben végzek szerviztechnikai munkát. Korábban jómagam is multinacionális környezetben javítottam a készülékeket, így az ott megszokott feszes és pontos ütemterv nekem sem újdonság. Javarészt hozzám köthetők a szoftveres javítások, ezenkívül felügyelem az alkatrészek beszerzését és minőségét. Folyamatos kapcsolatban vagyok a beszállítókkal és igyekszem a leggördülékenyebb munkafolyamatok kialakítására.

 

WP_20160526_12_47_19_RichPapp Dánielnek hívnak és a MobilSzombathely Intersparban levő üzletét vezetem a kollégámmal karöltve.Korábban évekig az egyik vezető hazai szolgáltató munkatársa voltam, így e témakörben is sok mindenben tudok segíteni ügyfeleinknek. Az elsődleges feladatom az értékesítés, így arra törekszem, hogy a lehető legpontosabb és személyre szabottabb termékeket, illetve tanácsokat adjam. Amikor hozzánk térsz be egy fóliára vagy egy tokért, garantáltan a legjobb kedvű munkatársakat találod a pult mögött!